Nápověda CZECHIA.COM

Zákaznická a technická podpora 24/7

Přeregistrace domén

je úkon, při kterém dochází ke změně registrátora, případně i technického správce domény.

Pravidla přeregistrace (změny registrátora):

Domény .CZ

Pokud je přeregistrace provedena 30 a méně dní před expirací domény, dojde k automatickému vystavení výzvy k uhradě. V opačném případě se uhrazená částka převádí od současného registrátora a k vystavení zálohové faktury za prodloužení domény dojde až měsíc před expirací. Podrobné informace naleznete zde.

Domény .EU

Přeregistrace (změna registrátora) je na základě pravidel EURid zpoplatněna částkou ve výši ročního poplatku za doménu EU podle platného ceníku Registrátora. Po úspěšně dokončené změně registrátora začne nové jednoroční období. Podrobné informace naleznete zde.

Domény .SK

Pokud je doména převáděna více jak 28 dní před expirací, je nutné uhradit poplatek za změnu registrátora. Datum expirace se v tomhle případě nemění! V případě, že je doména 28 a méně dní před expirací, poplatek za změnu registrátora se nehradí, hradí se pouze poplatek za prodloužení doménového jména. Podrobné informace naleznete zde.

Domény COM, NET, ORG, INFO, BIZ

Přeregistrace (změna registrátora) je zpoplatněna podle pravidel registrátorů ročním udržovacím poplatkem dle platného ceníku. Po uhrazení vystavené výzvy budete kontaktováni ze strany naší zákaznické podpory s pokyny pro provedení převodu. Podrobné informace naleznete zde.

V případě přeregistrace domény, která není uvedena v seznamu, budete kontaktováni ze strany naší zákaznické podpory s pokyny pro provedení převodu po uhrazení zálohové faktury.